sherlockDet var alltså onsdag igår, vilket innebar att jag hade en ganska ointressant men kort skoldag framför mig. Eller helt ointressant var det väl kanske inte eftersom vi bakade rulltårta på hemkunskapen vilket innebar att jag fick chansen att dricka te i fina koppar, vilket inte är en ofta förekommande händelse i skolan.


Efter skolan tog jag tag i det faktum att det fanns en vintageaffär i Nyköping som jag inte besökt ännu och gick hela vägen dit för att utforska utbudet lite.

Olyckligtvis så var vägen för lång, vädret för kallt & strumpbyxorna för tunna för att klara av uppgiften helskinnad när jag dessutom hade dansträning både den kvällen och kvällen innan, så nu dagen efter sitter jag hemma och är sjuk. Tycker trots det att det var väldigt värt, för jag hittade ju inte bara en ny vintagebutik utan även den här gudomliga skapelsen på dvd när jag var inne på Åhlens:


Sherlock! Säsong 1! Åh så bra den serien är. Nu har inte mina kompisar/familjemedlemmar något val längre: den ska ses!Kommentarer
Postat av: claire

Åhhh jag vill också köpa Sherlock! Andra säsongen har kommit ut på DVD och den börjar i Februari här! Längtar!!! synd att det är bara 3 avsnitt:(


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0