iphone appar (part 1)
NYLON - En superbra app för tidningen Nylon. Här står det mycket intresssant om mode, skönhet, musik, konst & litteratur. Dessutom så kan man kolla på Nylon TV, vilket kan vara intervjuer, roliga reportage & så såklart en del mode också.


TBG! Fashion TWEET - I den här appen kan man rösta på & kolla igenom streetstyle-fotograferingar från Tokyo. Superbra för inspirationen alltså!


Fashion-J - '' "the" source for the latest in Japanese fashion '' står det på app stores beskrivning & jag tycker nog att det passar ganska bra. Allting står på japanska men det är små tecknade mannekänger lite här & var där det senaste modet i Japan är nedkluddrat. Speciellt inspirerande är den här appen om man, som jag, gillar att kludd-designa lite här & var.


Me♥Her - Den här appen påminner lite om T.B.G som jag skrev om två punkter upp, med den lilla ddetaljen att man i den hör appen får favorisera olika outfits som kända japanska modeller har lagt upp i sina bloggar. Himla kul att kolla igenom i ibland.
Gimme Indie
- En otroligt bra radioapp med bra blandning (har hört samma låt en gång tror jag), snygg design & så även lite nyheter inom indie. Gillar man indie gillar man Gimme Indie.


BIGBANG - Eftersom jag är ett såpass stort fan av den koreanska gruppen BIGBANG kändes det här som en ganska självklar app. Här kan man se medlemarnas me2day-uppdateringar, kolla på ALLA videos de har släppt & så lite annat kul förstås.

Mew Mew Tower Mini - Ett väldigt beroendeframkallande spel som helt enkelt går ut på att man ska stapla katter.


Chirp Chirp
- Det här spelet handlar om fåglar! Man ska försöka fylla 1/3 av skärmen med fåglar utan att komma emot de gröna bollarna som också flyger runt på skärmen - för då säger det poff!


Nyan Cat - Lost In Space - Kan vara det bästa (och mest beroendeframkallande) spelet jag har spelat. Hjälp den populära Nyan Cat att ta sig fram i rymden & få i sig så mycket godsaker som möjligt (och coconyan & jamanyan...) utan att falla ner i avgrunden!


Pac Man (Lite) - Det klassiska retrospelet Pac Man finns ju såklart i iPhonen också. Extra plus får just den här appen eftersom man kan byta kontrollerna & alltså köra på olika sätt.


Doctor Who - The Mazes Of Time - Superroligt äventyrsspel som bygger på min favoritserie Doctor Who.


Hot Springs Story (lite) - Kul spel som går ut på att bygga ett ''Hot Spring''-hotell (hur tusan översätter man det där??).


Donut Tycoon (lite) - Ett business & time-managementspel som går ut på att man äger en donut-bil som man ska köra runt i staden med för att leta kunder med.

Kommentarer
Postat av: 桃儿

Tack så mycket för tipsen! Men har du Kawaii Pet Megu? DET spelet är extremt beroendeframkallande! Om du har det eller skaffar det så säg vad du heter där så jag kan hälsa på dig! ^^ Woah, jag har läst din blogg och den innan, och den innan den utan att ha kommenterat hittills. Ush på mig! xD

2012-01-10 @ 11:42:01
URL: http://wangxiaotaor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0