Ranzuki (Juni 2011)

Godmorning sweeties! Eller hej kanske man ska säga, nu när klockan är två på dagen.

Hursomhelst så har jag äntligen fått tid till att kolla igenom lite tidningar som jag har haft nedladdade ett bra tag. Jag har nyss kollat igenom Ranzuki's Juni-nummer och här är mina favoritoutfits:
Jag fastnade speciellt för de två gröna outfiterna på andra raden. Jag älskar verkligen den färgen, men jag har inte hittat några snygga (och billiga) kläder med nyansen än. Får börja leta lite mer, för det är verkligen jättesnyggt.
En annan favorit är Mizukitty's (?) outfit längst upp till vänster. Kanske för att den är rosa haha. Nej, men jag gillar när det är i sånna där ljusa nyanser. (+att hennes hår är to die for hah)

Photobucket

Jag måste ju självklart visa er mina favoritsidor också haha.

De här outfiterna är väldigt enkla och casual, så de funkar när som helst. Väldigt sött och romantiskt.

Jag kommer dock aldrig förstå hur någon kan ha på sig ett par uggs mitt i sommaren. Varför skulle man ens vilja ha på sig ett par uggs på sommaren? Korta eller ej så måste det ju bli väldigt varmt och äckligt efter ett tag. Nä, uggs hör hemma på den kalla delen utav året.

Det är väldigt mycket amekaji (American casual) på den här sidan, vilket jag gillar. Jag älskar färgen på tjejen längst ner till vänsters hår. Vem sa att vitt, svart och mörkblont var en dålig mix?

Jag är inget större fan av kläderna på den här sidan, men det är så sött så jag var tvungen att ta med det ändå haha.

Det här är antagligen min favoritbild i hela tidningen. Färgerna =Photobucket


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0