what's in my bag?


här kommer något som jag har velat göra länge, nämligen en liten inblick på innehållet i min väska. man får ju passa på när det är någorlunda städat i den, eller hur? 

plånböcker: jag brukar switcha mellan min fina hello kitty-plånbok (gåva) & min vattenmelonsplånbok (h&m) för sedlar, och använda min lilla fakediamant-plånbok som jag fått av min mormor för mynt.

anteckningsblock: mitt anteckningsblock är något jag sällan går utan. används till allt möjligt.

näsdukar: jag brukar passa på att köpa ett paket näsdukar på lagerhaus när jag är där, bara för att de är så fina. har dock (tack och lov!) inte blivit använda särskilt mycket nu i höst/vinter.

kamera: en sån här.

body spray: jag har alltid på mig en liten body spray i väskan istället för parfym (hellre plast än glas). just nu är det en underbar, kokosdoftande en från h&m som gäller.

nagelfin: en praktisk en som jag använder i de perioder jag orkar bry mig om naglarna. köpt på åhlens.

läppbalsam & läppstift: längst ner i vänstra hörnet finns det två små underverk. cupcake:n (bikbok) luktar underbart choklad/kola-aktigt & den andra grejen vet jag inte vad jag skulle göra utan nu i vinter när läpparna är så torra. mary kay - satin lips är namnet på den, och den är helt klart värd priset. läppstiftet är den här.

hörlurar: för att jag inte vet hur jag skulle klara mig annars.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0